20101213

Oh, result!!!




Alayka Salamullah... :)

Masih dalam mood yang sama. Actually, I'm waiting for the exam result to be release... Unfortunately, dah berpuluh-puluh kali menjenguk ke this page pun it still show the same thing~~grrr... Cuma komiang-komiang dari student je lah yang makin bertambah berikutan daripada ketidakpuasan hati mereka terhadap sistem pengurusan IPG yang tak menepati janji.

But, if we think in other way, itu semua tak ada apa-apa pun. Sebabnya, maktab memang selalu macam tu. In fact, result yang keluar pun bukan 100% betul. Ini based on the experience of last semester la... Slip dengan result yang terpapar jauh berbeza. Dan hal ni melibatkan result seluruh ahli kelas Social Science pulak tu. Mujur result pada slip lagi tinggi daripada yang terpapar dekat web. Alhamdulillah... ^___^

Untuk semua bakal-bakal arkitek bangsa IPG Kampus Tengku Ampuan Afzan, selamat menanti kehadiran result masing-masing!

2 comments:

Natasya Alhabsyi said...

waa, student archi gak ek,
salam ukhuwah..=)
boleh laa sharing pasal design skali ek, hehe..

sAYaP kIRi aRriJaL said...

salam ukhwah jugak...
hoho...
mmg dak archi...
archi bgsa brname manusie.
stkt nk dsign manusie bleh la...
ehek!!